Cautare

2077 de rezultate pentru "descinderi la domiciuliu in comuna cumpana" (8.61 secunde)
Astfel, conform calendarului, in aceasta saptamana urmeaza sa fie predate catre Biroul pentru Evidenta Bazelor de Date privind Evidenta Persoanelor, toate materialele necesare in vederea intocmirii listelor.
Zbuciumul din Partidul Democrat Liberal se rasfrange si asupra social-democratilor constanteni intrati intr-un joc in care exista mari sanse sa se friga.
Dupa marea de rosu de la Bucuresti, cand PSD-ul si-a prezentat candidatii, Constanta a urmat ieri exemplul.
O mare de rosu si o insula de verde (aceasta fiind reprezentata de membrii PNG) au fost ieri dupa-amiaza alaturi de candidatul PSD la Primaria Navodari, Nicolae Matei. Miron Mitrea, seful de campanie al PSD, s-a aflat in Navodari la o intalnire a candidatului Nicolae Matei cu cetatenii.
Alaturi de Popescu, alti doi membri marcanti ai PD-L Constanta, Zanfir Iorgus si Gheorghita Corbu, au fost invalidati in sedinta de constituire a Consiliului Judetean Constanta.
Cotidianul "Replica" a prezentat, in premiera, colegiile din judetul Constanta. Votul uninominal a presupus impartirea fiecarui judet in zone, iar dintre "codasele" la capitolul stabilirii colegiilor s-a numarat si Constanta. Iata insa ca totul este batut in cuie, asa incat partidele politice isi pot desemna si candidatii.
Primarii din cele 58 de comune constantene s-au intalnit vineri la Constanta, pentru a participa la lucrarile sesiunii ordinare a Adunarii generale a Filialei Judetene a Asociatiei Comunelor din Romania (ACoR).
000 lei si va obliga compania sa refaca lucrarile la o linie de medie tensiune, amplasata defectuos. "In urma unei expertize dictate de Tribunalul Constanta, s-a ajuns la concluzia ca lucrarea facuta de ENEL in Agigea nu intruneste conditiile legale pentru a putea fi receptionata.
Ziarist apoi preot, cercetat penal in 7 dosare, devenit comisar general al unei struto-camile nonguvernamentale alintata Comisariatul pentru Societatea Civila (CSC), avocat, mason, realizator de televiziune, doctor in parapsihologie (?), decorat cu Crucea Dobrogei de catre IPS Teodosie, fin de cununie al lui Petre Roman, om de afaceri si militant pentru drepturile omului, toate la doar 33 de ani.
Cu toate ca localitatile membre ale Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara a "Zonei Metropolitane Constanta" au fost stabilite inca din 2006 de Consiliul Judetean ca fiind Constanta, Navodari, Eforie, Ovidiu, Basarabi, Techirghiol, Mihail Kogalniceanu, Cumpana, Valu lui Traian, Lumina, Tuzla, Agigea, Corbu si Poarta Alba, Claudiu Tusac (foto), primarul Municipiului Mangalia a reusit sa atraga atentia presei cu o platforma-program impopotonata cu imagini copiate de pe internet dar si de proiecte-fantoma.
Cu toate ca pentru programul operational, care are trei axe prioritare de dezvoltare, sunt disponibile fonduri ce depasesc 100 de milioane de euro, edilii din judetul Constanta care au participat la eveniment s-au aratat nemultumiti de procedura de aplicare pentru accesarea acestor bani.
Controlul de ieri al inspectorilor de la Inspectoratul Teritorial de Munca la societatea "Util Trans" SRL din Cumpana s-a terminat cu o cearta ca la usa cortului.
Din cei 11 membri ai comisiei au fost prezenti 7, unul dintre absenti, senatorul Mircea Banias, avand o "scuza" legata de sosirea navei scoala Mircea din marsul de instructie, eveniment la care a participat si seful statului, Traian Basescu.
Presedintele Traian Basescu a fost invitat astazi la Radio Romania Actualitati. ... "Eu am experienta unei alte judecati a CCR tot pe tema de conflict intre puterile statului cand eu am initiat actiunea la CCR legat de salarizarea magistratilor.
Constantin Gheorghe publica pe blog articolul "Are Plesu cojones?" Acum cateva zile, Andrei Plesu a acordat un interviu alora de la Madam Blogary, in care i-o trage fin Supremului Sef, desi este si el, Plesu, cu curul in doua luntrii.
Premierul Victor Ponta, in mesajul de Anul Nou:
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: In vizita la caprele din Vaslui. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
In cursul diminetii de ieri, hotii de combustibil au atacat din nou conducta Conpet, in zona localitatii Lazu.
Pentru a veni in intampinarea clientilor interni - localnici sau din tara, dar mai ales a celor de peste hotare, operatorii din turism de pe litoralul sudic au reusit sa isi finalizeze de cateva zile pachetele de oferte pentru perioada Revelionului 2005/2006.
In cursul zilei de ieri, primarul Tudorel Calapod a invitat mass-media constantene la o ultima conferinta de presa pe acest an, o conferinta in cadrul careia a prezentat bilantul activitatii sale din momentul in care a fost desemnat primarul orasului Navodari si pana in prezent.
google-analytics.com